fbpx
Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

DBSU´s Landsmøde 2020

maj 1 - maj 3

DKK200

Så nærmer tiden sig til DBSU’s årlige landsmøde. I år finder det sted i weekenden fra Fredag den 1. Maj til Søndag den 3. Maj, traditionen tro på Fuglsangscenteret i Fredericia. Det er her, at du har mulighed for at møde en masse af foreningens medlemmer, og møde både nye og gamle bekendtskaber.

Landsmødets tema er i år fejringen af DBSU’s 40-års fødselsdag, hvor vi sammen med vores samarbejdspartnere, vil fejre foreningens 40 års jubilæum med en fødselsdagsfest og tage beslutninger om hvordan foreningen administrativt og målrettet kan gennemføre politisk og socialt arbejde.
Til denne anledning, vil vi også gerne fejre jer medlemmer af DBSU. Jeres engergement i foreningens aktiviteter, bestyrelser og udvalg holder foreningen i gang. Derfor vil vi gerne give hver deltager en lille fødselsdagsgave – hvad der er i den, er en overraskelse.

Fredag aften umiddelbart efter ankomsten vil der være rundvisning for dem, der måtte ønske det og aftensmad. I løbet af weekenden skal der være valg. Denne gang skal der vælges; en formand, kasserer, to bestyrelsesmedlemmer og 3 suppleanter.

Lørdag formiddag står i generalforsamlingens tegn, hvor hovedbestyrelsen vil gennemgå aktiviteterne fra år 2019. Eftermiddagen bliver rigtig spændende, da vi alle skal op af stolene og have en aktiv pause fra mødet.

Vi skal gøre opmærksom på, at der under hele landsmødet er mødepligt. Såfremt mødepligten ikke overholdes, vil det medføre en bøde.

Eventuelle vedtægtsændringsforslag skal være indsendt til kontoret senest 14 dage før landsmødets start.

Landsmødet koster 200 kroner. Sidste tilmeldingsfrist er d. 14. april 2020. Deltagerbetalingen inkluderer selvfølgelig fuld deltagelse i hele landsmødet, samt ophold og god mad på Fuglsangcentret.
Ønsker du at tilmelde dig, skal dette gøres på mail: tilmelding@dbsu.dk, eller tlf. 71710223

Ved tilmeldingen skal du oplyse følgende:

  • Om du er medlem af Dansk Blindesamfund, DBS – ej at forveksle med DBSU.
  • Din fødselsdato
  • Om der er en bestemt person, du ønsker at dele værelse med.
  • Om der er nogen særlige hensyn, der skal tages til dig, fx kost e.l.
  • Om du medbringer førerhund.
  • Om du ønsker at deltage i fælles transport (hvis ja, så husk at meddel kontoret, hvilken station du i så fald står på ved, eller om du bare ønsker at deltage i busturen fra Fredericia banegård)
  • Om du ønsker en personlig hjælper

Det er muligt at få en personlig hjælper, hvis du har behov, som vores hjælpere ikke må imødekomme. Denne hjælper vil kun være aktiv, når du har behov for det. Hvis du ønsker at søge om en sådan, skal du sende en ansøgning til fu@dbsu.dk mindst en uge før tilmeldingsfristen. Dernæst tilmelder du hjælperen sammen med dig selv.

Obs: hvis du ved tilmeldingen giver forkerte oplysninger om dit eventuelle medlemskab af DBS vil det medføre en bøde, da det i så fald vil blive dyrere for DBSU.

Er der spørgsmål til arrangementet er du meget velkommen til at kontakte arrangørerne på mail: lm@dbsu.dk

Vi glæder os til at se dig!

Detaljer

Start:
maj 1
Slut:
maj 3
Pris:
DKK200

Sted

Fuglsangcentret, Fredericia
Søndermarksvej 150
Fredericia, Storkøbenhavn 2630 Danmark
Telefon:
+45 7171 0223
Hjemmeside:
http://dbsu.dk