Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DBSU Region Vest: Generalforsamling 2024

januar 19 @ 08:00 - januar 21 @ 17:00

DKK100

Invitation til generalforsamling i Region Vest 2024 

Nu er vinteren over os, og dermed nærmer tiden for generalforsamling i Region Vest sig langsomt. Her kan du høre om bestyrelsens aktiviteter i 2023 og få mulighed for at gøre en vigtig forskel for regionens fremtidige arbejde ved at komme med arrangementsforslag, som du drømmer om at realisere, eller ved at medvirke til valg af ny bestyrelse. Du kan også komme med forslag til nye vedtægter eller vedtægtsændringer, som skal sendes til vest@dbsu.dk senest d. 29. december 2023. De nuværende vedtægter kan findes på:  https://dbsu.dk/om/bestyrelser-2/region-vest/vedtaegter-region-vest/.

Denne gang holder vi det samme sted som sidste år, på Fuglsangcentret i Fredericia, fredag d. 19. til søndag d. 21. januar 2024. Der vil derfor også være fokus på udvikling af netværk samt socialt samvær med gamle venner og nye bekendtskaber

Du kan vælge enten at deltage i alle weekendens aktiviteter eller blot i den ordinære generalforsamling d. 20. januar.

Selve dagordningen og programmet vil udsendes på et senere tidspunkt, men herunder kan I læse lidt om hvad vi skal lave i løbet af weekenden.

Fredag: Der vil være mulighed for check-in efter kl. 15:00. Der vil være aftensmad kl. 18:00, hvorefter I bydes velkommen med nogle få ord og en aktivitet med fokus på fællesskab og hygge, før vi vender i mod værelserne, så vi kan være udhvilet og friske til lørdagens begivenheder.

Lørdag: Her starter vi dagen tidligt med generalforsamlingen lige efter morgenmaden, som ofte varer til om eftermiddagen. Der vil blive afholdt pauser i løbet af dagen, alt efter behov. Aftensmad er klar til os kl. 19:00. Vi afslutter dagen med en hjemmebrygget “brætspils cafe,”hvor vi har været rigtig kreative med nogle sjove og spændende spil lavet til os med synshandicap. Vi stiller drikkevarer til rådighed, som kan købes billigt i vores egen bar..

Søndag: Weekenden konkluderes med en yoga/mindfulness workshop, med fokus på vores helbred og sundhed. Instruktøren har givet os en beskrivelse af aktiviteten, som kan findes nederst i invitationen.

Bestyrelsesposter på valg:

I fællesskab skal der findes unge kandidater med synshandicap, der vil bidrage til bestyrelsens arbejde. Følgende tillidsposter er på valg:

 • 1 forperson for 2 år.
 • Op til 2 bestyrelsesmedlemmer, 2 medlemmer for 1 år.
 • Op til 2 suppleanter for 1 år.
 • 1 revisor for 1 år.
 • 1 revisorsuppleant for 1 år.

 

Tilmelding:

Du tilmelder dig ved at ringe til 71 71 02 23 eller sende en mail til tilmelding@dbsu.dk. Tilmelding efter d. 18. december kan der ikke garanteres et værelse. Dog lægger tilmeldingsfristen til generalforsamlingen d. 1. januar. Deltagelse i hele weekenden koster 100 kr., mens deltagelse i kun den ordinære generalforsamling er ganske gratis. Beløbet kan nemt overføres med MobilePay til 71006 – husk at skrive ”Vest GF”. Du vil kunne få refunderet transportudgifter til og fra arrangementet, op til 14 dage efter generalforsamlingen.

 

Ved tilmelding bedes du oplyse:

 • Om du blot deltager i generalforsamlingen eller i hele weekenden,
 • Om hvem du evt. ønsker at dele værelse med.
 • Om du er medlem af DBS. og hvis ja dit DBS medlemsnummer.
 • Hvis du har særlige kosthensyn, som vi skal kende til.
 • Hvis du medbringer en førerhund.
 • Hvis du ønsker at følges fra Fredericia st. med bybus fredag og/eller tilbage igen søndag.
 • Der kan blive filmet, taget billeder og optaget lyd under arrangementet. Hvis du ikke ønsker at medvirke på dette, så skal du også give oplysninger herom ved tilmelding.

 

Personlige hjælpere:

Det er muligt at få en personlig hjælper, hvis du har behov, som vores hjælpere ikke kan imødekomme. Denne hjælper vil kun være aktiv, når deltageren har behov for det. Hvis du ønsker at søge om en personlig hjælper, skal du sende en ansøgning til fu@dbsu.dk lørdag den 18 december. Dernæst tilmelder du hjælperen sammen med dig selv.

 

 

Instruktøren beskrivelse af workshop:

 

“Kære alle deltagere
Jeg vil se frem til at møde jer søndag d. 21. januar i Fredericia kl. 9-12.00

Denne workshop er for alle, uanset erfaring, stivhed i kroppen og alder.

Der er ingen præstation, tværtimod. Du skal blot være med til de øvelser og tiltag, der passer til dig. Kom lige som du er og har det den pågældende dag.

 

Undervisningen er en blanding af mindful yoga, som er godt for blandt andet muskler, led og nervesystemet + mindfulness meditation og en liggende bodyscanning. Noget foregår på en stol, andet siddende eller liggende på en yogamåtte. Der vil primært være masser af praksis blandet med lidt teori.

 

Halvvejs har vi en kort pause med en refleksions opgave

Det tusindvis år gamle yogasystem har mere end nogensinde noget at tilbyde os – uden på nogen måde at være religiøst eller mystisk. Undervisningen er heller ikke relateret til guru-dyrkelse, men helt i øjenhøjde. Yoga og meditation er ikke blot effektive midler mod stress, men uudtømmelige kilder til større livsglæde og energi.

Helt enkelt handler det om at være tilstede i det man gør, og være med det, der er, hvilket man nemt kan glemme indimellem, især når livet kradser. Mindfulness er desuden en veldokumenteret metode til at tackle smerte.

 

Alle former for meditation har det fælles formål at stilne sindet, og hjælpe én til at mærke bag om tankerne og ind i en dybere tilstand af ro, afklarethed og nærvær. Mindfulness er en blandt mange retninger, og denne trænes gennem en kombination af mentale øvelser med fokus på tankemønstre, og ved at øge kropsbevidstheden via yogaøvelser.

Så lær dig selv og dine tankemønstre bedre at kende via fordybende opmærksomhedsmeditationer (mindfulness), udfør styrkende, smidiggørende, blide og restituerende yogaøvelser for alle, og oplev en afstressende bodyscanning.”

 • Kathrine Christensen, yoga og mindfulness instruktør

 

Vi stiller måtter til rådighed, men I kan selvfølgelig medbringe jeres egen, hvis I foretrækker. Derudover skal du have blødt og varmt tøj på, som du kan bevæge dig frit i.

 

Spørgsmål til arrangementet:

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Sine Jessen på tlf. 41722262 eller mail sj@dbsu.dk og Annette Olsen på tlf. 53356932 eller mail aao@dbsu.dk og Simon Lund på tlf. 53415755 eller mail slk@dbsu.dk

Vi glæder os til at skyde et nyt bestyrelsesår i gang sammen med jer!

Med venlig hilsen

Bestyrelsen, DBSU Region Vest  

 

 

Detaljer

Start:
januar 19 @ 08:00
Slut:
januar 21 @ 17:00
Pris:
DKK100