Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DBSU Region Øst – Selv en blind kan se problemet

27. august 2022 @ 11:30 - 21:00

DBSU Region Øst – Selv en blind kan se problemet

(Invitationen er opdateret 23. august 2022)

Lørdag den 27. august inviterer DBSU Region Øst dig og dine nærmeste pårørende eller en god ven med udenfor under sloganet ‘Selv en blind kan se problemet’ som foregår i København, hvor vi mødes kl. 11.00 – 11.10 på København H. ovenfor rulletrappen ved spor 11 og 12 og sammen går til Kitchen Collective på Slagtehusgade 11A, 1715 København

Vi har nemlig fornøjelsen af at præsentere jer for et helt nyt initiativ i samarbejde med Skodbevægelsen og Planmiljø. Initiativet er støttet af lokalforeningspuljen ved Danske handicaporganisationer.

Sammen skal vi sætte fokus på problemet med henkastet affald, og inspirere omverdenen ved at vise dem, at selv blinde og svagsynede kan se problemet – og sammen aktivt gøre noget ved det, på trods af vores synshandicap!

Affald er ikke kun et problem i Indien, Thailand og Malaysia, men faktisk er det også et kæmpe problem i Europa og lille Danmark. Vi ønsker derfor at engagere DBSU’s medlemmer i miljødebatten, så også unge med synshandicap har mulighed for aktivt at bidrage til at være en del af løsningen. Derudover vil vi gerne oplyse befolkningen og politikerne, som muligvis ikke ser det som et særlig stort problem, at henkastet affald faktisk også er et problem for blinde og svagsynede.

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til tilmelding@dbsu.dk eller ringe på tlf. 71 71 02 23 – Det er gratis, men du skal ved tilmelding oplyse følgende:
Hvilken størrelse T-shirt og hoodie du bruger?
Kosthensyn vi skal være opmærksomme på?
Om du vil med i tivoli når arrangementet er ovre?
Kommer du alene eller har du nogen pårørende med?
Må vi tage billeder og optage lyd og video af dig?

Seneste frist for tilmelding er den 15. august og efter arrangementet skal vi have din anmodning om transportgodtgørelse senest mandag den 29. august. T-shirt og hoodie er først til mølle princip og vi finder frivillige der kommer med jer ud at indsamle henkastet affald og i får naturligvis alle en introduktion i hvordan man sammen opsamler henkastet affald med en gribearm.

Dagens program:
Kl. 11.30: Velkomst, introduktion og frokost
Kl. 13.00: Indsamling af henkastet affald
Kl.14.30: Samling, konkurrence, kage og tak fordi i deltog
Kl.16.00: Vi tager i tivoli med de som har tilmeldt sig dette.

Detaljer

Dato:
27. august 2022
Tidspunkt:
11:30 - 21:00
Begivenhed Kategori: