Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DBSU Region Øst: Juleridearrangement

10. december 2023 @ 11:20 - 17:00

DKK150
Dato: 10. december 2013
Sted: Askov Ridecenter, Tappernøje
Pris: 150 kroner
Tilmeldingsfrist: 24. november 2023
Det er os en stor glæde at kunne melde ud, at der igen i år afholdes juleridearrangement søndag d.10 December!
Dagen vil stå på en hyggelig frokost i rytterstuen med god mad, hvorefter vi går i stalden og sadler op i fuld julepåklædning. Derfra går vi i ridehuset og så står den på undervisning, juleforhindringsbane og ridedans rundt om det store flotte Juletræ.
Når vi er færdige med at ride tager vi i rytterstuen til varm kakao, æbleskiver & socialt samvær!
Husk varmt tøj!
Praktisk info:
Vi mødes på Næstved Station klokken 11:20 og tager sammen resten af vejen ud til Askov. Når vi er færdige cirka klokken 16 følges vi sammen tilbage til Næstved Station.
Der vil være 1 rideassistent til hver rytter som vil tage sig godt af jer og hjælpe undervejs og give jer så god en oplevelse som muligt.
Ved tilmelding, angiv gerne om cirka højde og vægt, så vi kan finde den rigtige hest til dig. Skriv også hvis der er særlige kost hensyn.
Vi glæder os til at se jer søndag den 10 december på Askov ridecenter.
Venlig hilsen
Elias Sindrup
Bestyrelsesmedlem, Region Øst

 

Det med småt:

Det er muligt at man kan søge om at få en personlig hjælper med, hvis man for eksempel har behov for hjælp til personlig pleje, at tage medicin under arrangementet, har brug for tegnsprogstolk eller andet, som de tilstedeværende hjælpere ikke kan hjælpe med. Ansøgningen sendes til forretningsudvalget på fu@dbsu.dk senest en uge inden tilmeldingsfristen. Herefter tilmeldes hjælperen sammen med deltageren.

Deltagelse sker på eget ansvar og risiko og du opfordres derfor til at have din egen fritidsulykkeforsikring.

Der kan blive lavet lyd- og videooptagelser eller taget billeder på dagen til brug på vores kanaler på sociale medier samt podcast, ønsker du ikke at være på disse, så kontakt arrangørgruppen inden arrangementet.

Detaljer

Dato:
10. december 2023
Tidspunkt:
11:20 - 17:00
Pris:
DKK150