Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DBSU får børn med glæde pt. 3

1. december 2023 @ 08:00 - 3. december 2023 @ 17:00

DKK300 – DKK500

DBSU får børn med glæde pt. 3

 

Går du og drømmer om en dag at stifte familie, men er i tvivl om, hvordan det kan lade sig gøre, når du eller din partner har et synshandicap? Er du nysgerrig på, hvordan andre forældre har klaret opgaven? Måske er du lige blevet forældre og sidder med en baby i armene og mangler nogle at sparre med? Alle spørgsmål, bekymringer og succeshistorier er velkomne, når DBSU endnu engang inviterer til Få børn med glæde i weekenden den 1. til 3. december.

At få børn kan være en svær beslutning, hvis du, din partner, eller jer begge, har et synshandicap. Måske går du og tænker på, om din øjensygdom er arvelig, og hvorvidt du bør få det tjekket? Du er måske bekymret for omverdenens reaktion på din beslutning om at få et barn. Hvilken hjælp har man ret til som synshandicappet forældre, og hvordan kan man søge rådgivning til det?

Vi laver dette arrangement for at give de bedste forudsætninger omkring hele situationen med at få børn, både inden, under og efter graviditeten. Arrangementet vil forløbe over en weekend med overnatning og forplejning. Vi vil afdække de mest relevante scenarier og vil forsøge at afdække de behov og områder som i ønsker. Har i nogle emner, spekulationer eller spørgsmål, som I gerne vil have afdækket, så send en mail til mindst en af arrangørerne, så kan vi tage det med i vores planlægning og program.

Det er muligt for dig at deltage med eller uden partner, også selvom din partner er seende. Vi mener, der skal være plads til alle, ligegyldigt hvilken part i et forhold man tilhører. Det koster 300 kr. at deltage i hele weekenden for medlemmer af DBSU. Hvis I kommer som et par, koster det 500 kr. for jer begge at deltage. I vil begge kunne få refunderet transport til og fra dette arrangement, uanset om I er seende eller har et synshandicap.

Tilmelding sker på mail, tilmelding@dbsu.dk. Sidste frist for tilmelding er den 1. november.

Husk at oplyse ved tilmelding, om du har særlige kosthensyn eller diæter, som hotellet og arrangørerne skal tage hensyn til. Hvis du har brug for din egen personlige hjælper for at skabe mest tryghed omkring det praktiske for dig, så har du lov til at tage vedkommende med. Det er blot vigtigt, du oplyser det ved tilmeldingen.

Er du i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte arrangørerne.

De bedste hilsner.

Ida Raunkiær, tlf: 61 60 22 27, mail: ir@dbsu.dk

Mikkel Enok, tif; 61 65 01 33, mail: me@dbsu.dk

 

Detaljer

Start:
1. december 2023 @ 08:00
Slut:
3. december 2023 @ 17:00
Pris:
DKK300 – DKK500