Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Aktiv Maj 2024

maj 1 - maj 31

Gratis
AKTIV MAJ
Kære alle medlemmer, uanset alder.
Er I klar til at spænde skoene, iføre jer træningstøjet og nyde det forårsagtige vejr med en ekstra lang gåtur i anledning af Aktiv Maj?
Det er nu igen den tid på året, hvor vi retter fokus mod sundhed, aktiviteter og opmuntrer jer alle til at lægge lidt ekstra energi her i maj måned.
Vi har planlagt to spændende konkurrencer, der strækker sig over hele måneden, med hele seks præmier på højkant til de heldige vindere
Vinderne bliver fundet via online lodtrækning d 02/06 klokken 19.00
Konkurrence 1:
Vi udfordrer jer til at gå mere end 250.000 skridt i maj. Test jer selv og se, om I kan nå målet. Om det er korte gåture alene, længere gåture med barnevognen eller førerhunden eller løbeture med en ven, er det med til at hjælpe dig med at komme et skridt tættere på målet.
Konkurrence 2:
Vis jeres aktivitet. Del jeres aktivitet på DBSU-netværket ved at uploade enten en video eller et billede samt en kort beskrivelse af, hvad aktiviteten betyder for jer. Det er tilladt at være kreativ med jeres aktiviteter, og alle inputs er velkomne, så længe temaet er bevægelse.
Aktiv Maj er for alle. Vi fejrer det sunde liv, og alle kan være med. Børn under 13 år eller dem, der ikke har adgang til Facebook, som gerne vil være med, kan deres forældre uploade videoer og billeder af deres børn, hvis de også ønsker at deltage i konkurrencerne. Præmierne vil blive udvalgt efter vinderens alder.
Husk, det skal være sjovt, og alle former for aktiviteter er tilladt.
Så kære DBSU-netværk, lad os se de spændende aktiviteter, I har ude i regionerne, såsom Royal Run eller Outdoor ved Lillebælt, og lad os gøre Aktive Maj endnu sjovere sammen med andre i DBSU.
Hvis i har spørgsmål til Aktiv Maj er i mere end velkommen til at kontakte enten Hiba på Mail: ha@dbsu.dk eller Jakob på mail: jmn@dbsu.dk

Detaljer

Start:
maj 1
Slut:
maj 31
Pris:
Gratis