Vælg en side

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Lalandia 2024

november 21 @ 08:00 - november 24 @ 17:00

DKK300 – DKK600

Invitation til Lalandiaturen 2024

I samarbejde med DBSU og LFBS

 

Så er den længe ventede invitation her omsider!

Obs. tilmelding åbner først på søndag kl. 12.00 – læs mere længere nede!

 

Måske har du været med tidligere år, måske har du hørt rygter om hvor fedt og stor en begivenhed det har været. Uanset hvad så vil du måske gøre alt for at nå at få en plads på dette års Lalandiatur!

I år invitere DBSU og LFBS nemlig atter vores medlemmer på en forlænget weekend i Lalandia Billund! En sjov og afslappende miniferie for hele familien; uanset om du er LFBS’er eller DBSU’er. Det er her muligt at møde hinanden og deltage i fælles aktiviteter, samt drage lidt væk fra hverdagens stress og jag i godt selvskab.
Ud over socialt samværd og fælles madlavning, skal vi selvfølgelig også have mulighed for at prøve alle Lalandias mange aktiviteter herunder, Aquadome, saunagus, Bowling, High Jump, Klatrevæg, fodboldgolf, minigolf, Monky Twonky Land, Motionscenter,Skøjtehall, Sportshal og shuffleboard medvidere.

 

Vi har i år fået tildelt hele 14 hytter med plads til 8 personer i hver.

I hver hytte er der fire soveværelser med hver to senge, stor opholdsstue, køkken, bad, sauna og spabad, samt egen terrasse. Der vil desuden være adgang til en babyseng i hver hytte. Vi vil sammensætte deltagerne i hytterne således, at der er familiehytter for DBSU’er og LFBS’er med børn samt ungehytter til DBSU’er uden forældre eller børn. Hytterne inddeles i stille- eller aktive hytter, men de vil dog stadig være placeret ved siden af hinanden, så der er god mulighed for socialt samvær på tværs af alle.

 

Vi vil bestræbe os på at samle deltagerne med bedst mulig hensyn til familiernes størrelse, børnenes alder og deltagernes indbyrdes præferencer i øvrigt. Skulle der være andre særlige forhold i din familiestruktur, vi bør være bevidste om, kan disse noteres i din tilmelding.
For at flest muligt kan komme med, vil vi desuden forsøge at fylde alle hytter op, hvorfor vi beder om forståelse for, at alle kommer til at dele hytten med andre samt at alle ønsker i forhold til fordeling ikke nødvendigvis kan imødekommes. Grundet de begrænsede deltagerpladser og konceptet om at møde andre familier og unge vil det heller ikke være muligt at betale for at få sin egen hytte for sig selv.

 

Vi forbeholder os i den forbindelse retten til at prioritere deltagelse for familier og unge, der ikke tidligere har deltaget i arrangementet.

 

Sådan tilmelder du dig til Lalandia 2024

For at undgå misforståelser og bedst tage højder for diverse ønsker til hyttefordeling, kosthensyn og generelle behov, har vi i år oprettet et link med et tilmeldingsskema, så det hele samles et sted og bedre kan tilrettelægges. Linket til tilmeldingsformularen vil blive sendt ud på mail kl. 12:00 d. 8. september, så spred gerne ordet! Linket sendes på direkte mail, og deles i både DBSU Netværk og LFBS facebookgruppe.

 

Tilmelding forefår efter først-til-mølle princippet, dog forbeholder os retten til at prioritere deltagelse for familier og unge, der ikke tidligere har deltaget i arrangementet.

 

 

Turen er for både forældre, børn, deres søskende og medlemmer af DBSU med børn og/eller kæreste i alle aldre. Vi ønsker heraf en bred vifte af deltagere, hvilket er yderst berigende. Det resulterer samtidig ofte i, at pladserne hurtigt bliver fyldt op. Vi opretter derfor en venteliste til dem, som ikke måtte nå at få en plads, i det tilfælde der skulle komme afbud.

 

Et detaljeret program for dagene er endnu ikke fastlagt, men vi vil stræbe efter at lave en række uformelle aktiviteter mellem hytterne, hvor alle kan mødes og hygge sig sammen. Disse aktiviteter er som altid åbne for eget initiativ, og tidligere år har det blandt andet budt på chilismagning, te- og kaffeselvskab, pandekagebagning, popning af popcorn og fødselsdagsfest med mere. Vi skal dog bede de interesserede om at tilføje deres aktivitetsforslag i tilmeldingsformularen, så de kan tages i betragtning. I vil senere få en tilbagemelding fra arrangørgruppen, så det tidsmæssigt kan lade sig gøre i forhold til programmet.

 

 

Praktisk info

Tid og sted: Begivenheden finder sted fra d. 21-24. november 2024 i Lalandia Billund.

 

Tilmeldingsfrist: D. 17. september kl. 23:59.

 

Deltagerbetaling: Børn mellem 0-2 år deltager gratis, børn mellem 3-17 år:  300 kr., og personer over 18 år:  600 kr.
Beløbet skal overføres efter modtagelsen af tilmeldingsbekræftelse fra kontoret og senest d. 7. oktober for at sikre deltagelse.
Betalingen vil dække guldarmbånd, ophold og basisforplejning, samt indgang til badeland og de aktiviteter, som ellers planlægges.

Tilmeldingen er bindende uden mulighed for tilbagebetaling, men skulle man blive forhindret i at deltage efter sin tilmelding, skal dette videreformidles til kontoret hurtigst muligt, så en anden kan få muligheden for at komme med på turen.

 

Transport: Der vil være fælles transport til og fra Lalandia, men hvis man rejser på egen hånd, kan transportudgifter dækkes til medlemmer af DBSU; dog kun for udgifter svarende til billigste offentlige transportform, hvilket senest bør eftersendes 14 dage efter arrangementets afholdelse. Skema, som udsendes med praktiske oplysninger, skal udfyldes og indsendes sammen med relevante bilag.

Detaljer: Yderligere praktiske oplysninger herunder, program, transport, aktivitetsliste og hyttefordeling vil blive udsendt i begyndelsen af november.
I er selvfølgelig velkommende til at skrive til arrangørgruppen, skulle der være spørgsmål eller relaterede kommentarer.

 

 

Så er du til vandplask, sjov, afslapning og socialt sammenværd, så udfyld tilmeldingsformularen snarest og begynd at finde badetøj og morgenkåben frem!

 

Vi glæder os til at træffe en masse glade familier og unge til endnu en fantastisk Lalandiatur!

 

De bedste hilsner fra DBSU og LFBS

 

Detaljer

Start:
november 21 @ 08:00
Slut:
november 24 @ 17:00
Pris:
DKK300 – DKK600