Nyhedsmail December 2015

Nyhedsmail December 2015

- 21/12/15
December måned er det ganske vist,

blæst og kulde gør kroppen så trist,

vinterens vejr får os til at fryse,

men i mørket vil flammen i vore DBSU hjerter altid lyse!

Denne nyhedsmail indledes med disse ord for at minde os om hinanden og gøre jer læsere opmærksomme på hvad DBSU er. En forening der vil hjælpe jer medlemmer, så følelsen af opgivenhed ændres til nærvær og anerkendelse. I denne nyhedsmail vil du få af vide, hvilke aktiviteter der er i vente, og seneste nyt fra diverse regioner.

NYT FRA HOVEDBESTYRELSEN

Hovedbestyrelsen holdte møde i september, og i november blev der afholdt det udvidede hovedbestyrelsesmøde. Her blev budgettet for det kommende år diskuteret og vedtaget. Deriblandt blev der præsenteret for næste års landsdækkende arrangementer, og der er masser af oplevelser i vente! Der kan løftes sløret for, at der vil være en tur til Barcelona, et arrangement for medlemmer med ønsket om at mestre en hammer og en sav, Legolandstur, en weekend for de lystige sangfugle, et weekendarrangement hvor krop og sjæl vil blive behandlet under kærlig hånd, en yoga-weekend der vil gøre dig mere smidig og en overlevelsestur i det fri. Ydermere vil der afholdes endnu et ”Ret og pligt”-arrangement i samarbejde med Interessegruppen. Invitationer til alle arrangementer vil komme snarest i det nye år.

I slutningen af september drog Kim Sørensen og Anja Støvring fra Hovedbestyrelsen af sted til Norges Landsmøde. Det var en oplevelse; et kulturmøde i en svagtseende verden og så var der lige plads til et minikursus i selvforsvar. Yderligere kan det fortælles, at bestyrelsen i Norge har fået vedtaget, at alle norske statsstøttede film vil være synstolket. Et historisk skridt, som vi her i Danmark kan lære af – hvilket også er formålet med at hovedbestyrelsen havde sendt observatører af sted til deres landsmøde.

En vigtig information skal nævnes, at det årlige landsmøde er 1-3. april 2016, og der er åbent for tilmelding. Invitationen er allerede sendt ud, og det findes allerede på lyd i det kommende børneblad, men sæt allerede kryds i kalenderen hvis du er glad for at møde de andre medlemmer, musik og medindflydelse i foreningens arbejde.

Seneste nyt er, at der er fundet to nye ungdomsredaktører til Ungdomsbladet – Hovedbestyrelsen er stolte af at præsentere Niklas Panton og Atkha Ayaz som de nye stemmer på bladet. De har taget arbejdshandskerne på, og mikrofonen indstillet til fede indslag, og de tager gerne imod ideer og lydindslag. Dette skal sendes til ublad@dbsu.dk

NYT FRA REGION ØST

Regionen i gang med strikke et go-kart arrangement sammen i det nye år, men før at det kan lade sig gøre, gøres der opmærksom på at der er generalforsamling i starten af februar.

Det foregår helt præcist d. 6 februar 2016. Her vil det være muligt at mødes med de andre medlemmer i regionen og have medindflydelse i de kommende arrangementer i regionen. Generalforsamlingen vil foregå kl. 13 i DH Huset i Høje Taastrup, hvor der skal vælges bestyrelse og senere vil der være en Showdown turnering – så kom frisk og deltag i din regions fremtid! Tilmelding skal ske på tilmelding@dbsu.dk eller kontakt kontoret.

NYT FRA REGION VEST

Region Vest har afholdt det sidste arrangement for i år med en succesfuld juleweekend, og de ser frem mod det kommende år. Derfor gør Region Vest opmærksom på, at de afholder generalforsamling lørdag d. 30 januar 2016 i Aarhus. Her har de afsløret, at de vil finde balance, også selvom det er lidt glat under fødderne… Til generalforsamling vil der være mulighed for at have medindflydelse i regionens arbejde, og de er åbne for arrangementsforslag. Generalforsamling afrundes med en skøjtetur, hvor du vil blive snurret rundt som en hvirvelvind af kyndige skøjteinstruktører. Tilmelding sker ved tilmelding@dbsu.dk eller kontakt kontoret.

Afrundingsvis skal der gøres opmærksomhed om, at hvis I har et fremragende indslag til børnebladet, så er I velkommen til at indsende det til bblad@dbsu.dk. Og hvis der er nogle spørgsmål eller ønskes der info, så kan man kontakte kontor@dbsu.dk

Tilmeld

For- og efternavn
Mail adresse
Tlf. nummer
Særlige oplysninger (info om kost, medicin og allergi)
CPR-nr.
 


Tilbage til oversigten