Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016

- 21/04/16

Den hvide anemone er en almindelig blomst der findes over det meste af Danmark, og kendes formodentligt af alle. Den blomstrer i marts, inden træerne får blade. Den gemmer sin næring i jordstænglen – og når foråret kommer, vokser den nye anemoneblomst op fra jordstænglen – og bruger energi fra den til at blomstre og sætte blade.

Foråret har ramt os alle i DBSU, og også vi vokser og blomstrer i de lyse tider. Vi planter vores frø, og sammen spirer vi!
Dette nyhedsbrev fortælle jer det seneste nye, samt de spændende aktiviteter i den kommende tid.
 
NYT FRA HOVEDBESTYRELSEN
Hovedbestyrelsen holdte det seneste møde d. 17 januar – et telefonmøde. I den forbindelse blev der rokeret i FU-udvalget, da ét af medlemmerne valgte at trække sig af personlige årsager. Derfor er Søren Jensen trådt ind i FU-udvalget.
De nye ungdomsbladsredaktører, Atkha Ayaz og Nicklas Panton, udsendte deres blad i januar. Hovedbestyrelsen er utrolig glade for det flotte arbejde med en masse gode indslag. Hovedbestyrelsen lytter spændt på næste udgivelse, som kommer til mart.
 
I et samarbejde med Tiger Media bliver der lavet en ny hjemmeside til DBSU. Der bliver afprøvet et nyt lækkert design, samt afprøvet tilgængeligheden for alle brugere – også for voice-over brugere. Der arbejdes på høj tryk, og hjemmesiden vil snarligst være klar.
 
1. og 3. april afholdes det årlige DBSU Landsmøde, hvor medlemmerne og samarbejdspartnere er inviteret på Fuglsangcentret. En uforglemmelig weekend er i vente, hvor der skal diskuteres om foreningens princip-program, og ydermere kommer Dansk Handicapforbund forbi – de vil være med til at bevæge foreningen og være en aktiv aktør! Lige så vigtigt, så skal der vælges en ny bestyrelse – der skal vælges en formand, bestyrelsesmedlemmer og suppleanter.
Som sædvanligt vil der være festmiddag lørdag aften, hvor også der er livemusik fra et kendt ansigt af DBSU, og dansemusik vil der komme på i de sene nattetimer.
 
NYT FRA REGION ØST
I Region Øst blev afholdt generalforsamling d. 6 februar i Høje Taastrup. Dertil blev der valgt en ny bestyrelse med Osman Sari som formand – et stort tillykke.
Bestyrelsen har holdt et enkelt møde, hvor der blev drøftet de indkommende forslag fra medlemmerne. Nogle af de arrangementer, der blev vendt på mødet var teatertur, familiearrangement, motorcykelarrangement og ”start en virksomhed”.arrangement. Hold øje på dbsu.dk og på Facebook, når netop dit arrangement dukker op!
 
NYT FRA REGION VEST
I Aarhus d. 30. januar blev der afholdt generalforsamling i Region Vest, hvor der blev valgt ny bestyrelse med Kenneth Rasmussen som formand – stort tillykke herfra.
Efter deres møde blev der drøftet alle de indkommende arrangementsforslag fra medlemmerne, og i den forbindelse er der en masse arrangementer i støbeskeen. Ideer som et til lands – til vands og i luften-arrangement, Gorilla Park arrangement, sommerhustur, Baboon City og Zoologisk have arrangement og en julefrokost er på tegnebrættet. Invitationerne udsendes meget snart, så følg med på dbsu.dk eller Facebook, og se om netop din tilmelding skal smides af sted til et af arrangementerne.
 
LANDSDÆKKENDE ARRANGERMENTER
D. 25-27. marts afholdes yogaweekend på Fuglsangcentret. Arrangementet er fuldt booket, og vi glæder os til at høre om de spændende oplevelser derfra. Hvis du vil vide mere om det 2 dags arrangement, så læs linket her http://dbsu.dk/EventCalendar/Details/130
Mangler du en sommerferietur, og planer er ikke lagt endnu? Så tag til Barcelona! Sydens sol venter d. 7. til 14. juli, hvor arkitektur, kultur og hængekøje-lur er lig med legendariske Barcelona. Turen er allerede fuldt booket, men der er mulighed for at komme på venteliste. Læs mere om denne spænde tur lige her http://dbsu.dk/EventCalendar/Details/132
 
Afrundingsvis vil børnebladet og ungdomsbladet altid gerne have indslag fra nedlemmerne – kontakt dem på bblad@dbsu.dk og ublad@dbsu.dk. Hvis man har spørgsmål til foreningen, skal det ske på tlf. 38 19 02 23 eller kontor@dbsu.dk

Tilmeld

For- og efternavn
Mail adresse
Tlf. nummer
Særlige oplysninger (info om kost, medicin og allergi)
CPR-nr.
 


Tilbage til oversigten