Nyhedsbrev Juni 2016

Nyhedsbrev Juni 2016

- 20/06/16
NYHEDSBREV JUINI 2016
 
Morgendug og sommerkys,
Solen strejfer nænsomt mit bryst.
Minder og tankestrømme
I DBSU nyder sommeren og vores drømme.


 
 
I april blev det årlige landsmøde afholdt ved Fuglsangcenteret i Fredericia – et landsmøde hvor nøgleordene var drømme, visioner og fællesskab. Mange tak til alle de medlemmer, der deltog ved dette arrangement – over 70 personer deltog, hvilket er længe siden!
Landsmødet havde også fået besøg af en masse førstegangsdeltagere i DBSU samt foreningens samarbejdspartnere heriblandt SUMH, Forældreforeningen, Interessegruppen, Lions, RP-foreningen og ikke mindst DHIF, der fortalte om deres arbejde og stod for nogle fysiske aktiviteter. Alle samarbejdspartnere fik taletid til at holde oplæg om netop deres arbejde, og hvordan de kan bidrage til vores foreninge.
Tradition tro blev der afviklet en kæmpe festmiddag om lørdagen, hvor der også senere blev lavet åben scene for de modige tale- og sanglystne samt livemusik fra John Clausen – én af foreningens mange dygtige musikere.
Vigtigst af alt, så blev der også afholdt valg til Hovedbestyrelsen. I år blev et historisk valg, da flere stillede deres kandidatur til de forskellige poster – en positiv udvikling på medlemmernes interesse for at styrke foreningen. De nye valgte er således; Kim E. Sørensen som formand, Sofie Christensen og Victor Dahl Sørensen som bestyrelsesmedlemmer, Cathrine Eliasen og Cathrine Honoré som suppleanter. Nicolai Dahl blev valgt som 3. suppleant, men senere i april valgte han at trække sig ud
af bestyrelsen pga. sygdom i familien – Hovedbestyrelsen har fuld forståelse og har respekteret beslutningen. Den komplette bestyrelse kan ses på hjemmesiden.
 
NYT FRA HOVEDBESTYRELSEN
Og ja, så kom den – DBSU har fået ny hjemmeside! Et nyt firma, et nyt layout og endnu nyere funktioner. Firmaet Tiger Media giver den fornødne support, så der hurtigere kan redigeres og optimeres på hjemmesiden. Ydermere har der været fokus på at gøre hjemmesiden så tilgængelig og på flere digitale platforme. Og som den seneste feature, er der kommet en kalender, så man kan danne sig et overblik over DBSU's kommende arrangementer og ledige pladser til disse. Snarligt vil også DBSU's to blade kunne findes digitalt og høres på hjemmesiden.
 
Hovedbestyrelsen har også haft deres første møde, hvor man drøftede, at man gerne ville markedsføre sig selv mere, være mere synlige og skabe mere opmærksomhed. Derfor har hovedbestyrelsen også allerede været i aktion; Tine Drelsdorf fra Hovedbestyrelsen og Altaf Al-Jorani fra Region Vest deltog i et arrangement kaldet ”Danmark spiser sammen” - et arrangement hvor flere forskellige organisationer var samlet inde på Odense Rådhus til fællesspisning og snak om kampen mod ensomhed.
Tidligere i april var Hovedbestyrelsen også repræsenteret, da SUMH havde inviteret til Repræsentantskabsmøde, og yderligere i maj til dialogmøde i Socialstyrelsen.
Og i skrivende stund har Hovedbestyrelsen fire repræsentanter af sted igen; Victor Dahl og Sofie Christensen deltager sammen med DBS til Folkemødet på Bornholm, mens Tine Drelsdorf og Cathrine Honoré er repræsentanter ved Medlemsforum i Sverige. Alle beretninger fra disse, kan snart læse om på hjemmesiden.
 
REGION                  VEST
Bestyrelsen i Region Vest har haft travlt med jer deres studier og andet, men på trods af dette har de afholdt 2 succesfulde arrangementer, og der er flere i vente. Den kommende tid byder på madklub, nemlig lørdag d. 20 august. Invitationen kommer meget snart ud på hjemmesiden og Facebook så hold øje!
Og hvis du er til aktiviteter i vand, wellness og velvære, så find dine badebukser eller svømmedragt frem! Der er en vandlandstur til Randers, Skandinaviens største vandland i støbeskeen – så følg med!

REGION ØST
2 fremragende arrangementer er netop blevet afholdt i Region Øst, og derfor planlægger de flere arrangementer til medlemmerne. Allerede nu kan de invitere til revy ved Nykøbing Falster. På de skrå brædder kan man opleve Flemming Krøll, Pernille Schrøder og mange flere. Er dette noget for dug, så sæt kryds i kalenderen d. 13. august. Du kan finde invitationen på vores hjemmeside under ”Arrangementer”.
Dernæst er Region Øst i planlægningsfasen med andre arrangementer, heriblandt et klatrearrangement og en tur til Bonbonland, så slå til når invitationerne kommer på hjemmesiden og Facebook.
 
LANDSDÆKKENDE ARRANGEMENTER
 
Overgiver du dig langsomt til Mads Langer? Føles alt som tomgang med Shaka Loveless? Eller kan du gå frem, tilbage, fra side, til side ligesom Nik & Jay? Jamen så slip alt i hænderne og tag med til Grøn Koncert I Aarhus lørdag d. 23. juli! I samarbejde med Leo Club tager DBSU til koncert i Smilets By. Arrangementet er helt gratis, men der er få pladser, så tilmeld jer! Invitationen kan findes inde på hjemmesiden.

Har du hår på brystet, og naturen er din ven? Vil du overnatte under stjernerne, og kan du klare alle udfordringer? Så tilmeld dig til Overlevelsesturen d. 22.-24. juli. Arrangørerne lover udfordrende grænser, men fortæller intet om hvor I landet det bliver. Er du nysgerrig? Læs mere på hjemmesiden.
 
Og til efteråret kommer der flere arrangement i vente. Tur til Legoland med familen, bliv klogere på din ret og pligt arrangement, ”Gør det selv”-arrangement samt Julefrokost. Der kommer meget snart invitationer ud, så glæd dig til efteråret!

Få et overblik over alle arrangementer og deres invitationer på www.dbsu.dk under ”Arrangementer”. For at tilmelde dig et arrangement, sendes en mail til tilmelding@dbsu.dk – vær opmærksom på de forskellige tilmeldingsfrister.
 
Kontoret holder ferie i uge 26 og uge 28, men ellers kan kontoret træffes på tlf. 38 19 02 23 mandage kl. 12-15 og onsdage kl. 16-19, og mail kontor@dbsu.dk.

Rigtig god sommer!

Tilmeld

For- og efternavn
Mail adresse
Tlf. nummer
Særlige oplysninger (info om kost, medicin og allergi)
CPR-nr.
 


Tilbage til oversigten