Børnebladsredaktør søges

Børnebladsredaktør søges

- 24/06/16

 

Dansk Blindesamfunds Ungdom (DBSU) søger ny Børnebladsmedredaktør!
 
  • Har du lyst til at give DBSU’s fremtidige drivkræfter et sjovt, interessant og informativt blad?
  • Har du en god mikrofonstemme?
  • Kan du svare nej til udsagnet om at børns fornemste opgave er at blive voksne?
 
Hvis du er under 36 år og medlem af DBSU, så er ovennævnte stilling måske noget for dig!
 
Da vores nuværende børnebladsredaktør venter sig til oktober søger vi en medredaktør. Du vil komme til at arbejde sammen med Stine Banner som er en erfaren og dygtig redaktør du ville kunne lære en masse af.
 
DBSU’s Børneblad udkommer 6 gange årligt på cd, og som navnet antyder målrettet mod foreningens børn, hvilket man i denne sammenhæng er til og med sit femtende år.
Børneblade skal indeholde foreningsstof, når der er noget for de yngste, og naturligvis også redaktørenes egne gode ideer og indslag.
 
Som medredaktør bliver du ansvarlig for produktion af bladet. I bestemmer i fællesskab hvornår, der er deadlines for indsendelse af indslag – det er dog et krav, at bladet udkommer en gang hver anden måned.
 
Vi søger en positiv og udadvendt redaktør, som nyder at være sammen med børn. Kreativitet, engagement samt gode mobility-færdigheder er klare fordele. Sidstnævnte, fordi du vil skulle deltage i diverse arrangementer, som afholdes i foreningen både lokalt og på landsplan.
 
Det er ikke påkrævet, at du har kendskab til redigering af lyd, men det er vigtigt, at du har interessen, da det i begyndelsen godt kan være meget tidskrævende at sætte sig ind i.
Stine Banner vil selvfølgelig hjælpe dig med dette og i kan sammen aftale hvordan i vil fordele arbejdet.
 
Aflønning sker efter nærmere aftale, og mere herom følger ved ansættelse.
 
DBSU stiller naturligvis udstyr til produktion af bladet til rådighed i din tid som redaktør. Det er ikke påkrævet, at du skal bruge foreningens udstyr, hvis du selv ligger inde med noget, du finder mere anvendeligt.
 
Din jobansøgning skal være os i hænde senest den 15. juli 2016.
 
Den skal sendes til mailadressen: fu@dbsu.dk  
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte formand Kim Sørensen på tlf. 27 82 15 44 eller mailadressen formand@dbsu.dk
 
Alle ansøger vi finder kan være relevante til jobbet, vil blive kaldt til jobsamtale, vi ser frem til at modtage din ansøgning.
 
Mange venlige hilsner
 
Forretningsudvalget, Dansk Blindesamfunds Ungdom

Tilmeld

For- og efternavn
Mail adresse
Tlf. nummer
Særlige oplysninger (info om kost, medicin og allergi)
CPR-nr.
 


Tilbage til oversigten