Arrangementer

Region Vest - Gør Det Selv

Dato:
Lørdag d. 6. april 2019 kl. 00:00
Sted:
Pris:
200.00 Kr.
Beskrivelse:
Invitation til Gør-Det-Selv
 
Vil du også gerne lære at løse flere af hverdagens praktiske udfordringer selv i stedet for altid at ringe til dine forældre? Drømmer du måske ligefrem om at kunne kreere noget med hænderne, men opgivet på grund af manglende syn? Så har du nu en unik mulighed for at forbedre dine gør-det-selv-evner.
 
I samarbejde med Blindes Oplysningsforbund og DBS Østjylland inviterer Region Vest nemlig til et gør-det-selv-forløb i Aktivitetshuset i Aarhus. Over fire lørdage vil du lære de grundlæggende teknikker til at håndtere værktøj, afmåle og opmærke m.m., anvende teknikkerne i praksis, når der skal læres at sætte hylder op, samle stik og lignende, inden du endelig også får mulighed for at lave dit helt eget projekt. Alt sammen foregår under kyndig vejledning af husets underviser, Sven, som er vant til at undervise synshandicappede i gør-det-selv.
 
Vi begynder lørdag d. 6. april kl. 11:30 i Aktivitetshuset på Sdr. Alle 10 i Aarhus. Vi starter dagen med en sandwich, ligesom der vil være kaffe og kage undervejs. Undervisningen slutter ca. kl. 16:45. Oplys gerne i din tilmelding, hvis du har brug for ledsagelse mellem Aktivitetshuset og banegården. Så hjælper vi dig gerne både frem og tilbage.
 
Ud over d. 6. april  er de øvrige datoer som udgangspunkt 4. maj, 14. september og 5. oktober. For at få størst mulig udbytte af undervisningen skal du helst kunne deltage alle fire lørdage, men tilmeld dig gerne alligevel, selvom du er forhindret en af de nævnte datoer, da de kan være åbne for ændringer efter nærmere aftale mellem deltagere og underviser.
 
Tilmelding skal ske senest d. 28. marts kl. 12 på tlf.: 86128062 eller mail: reception@synshandicap-oj.dk. Da DBSØ og DBSU betaler størstedelen af udgifterne til kurset, koster det kun 50 kr. pr. gang at deltage. Dette beløb indbetales på regionens konto med reg. Nr.: 7608 og kontonr.: 1721128 eller MobilePay til 71006.  
 
Hvis du har nogle spørgsmål, kan du enten bruge ovenstående kontaktoplysninger eller kontakte DBSU’s medarrangør Jesper Mathiesen på mobil: 61468615 eller mail: jesper.kegnaes1@gmail.com.
 
Med venlig hilsen
 
Blindes Oplysningsforbund i samarbejde med DBS Østjylland og DBSU Region Vest

Tilmeldingsformular:

Navn:

Email:

Telefon:

Besked:

Tilbage til oversigt