Arrangementer

Region Øst - Kurbad

Dato:
Søndag d. 16. december 2018 kl. 11:00 til Søndag d. 16. december 2018 kl. 18:00
Sted:
Christianshavn
Pris:
100.00 Kr.
Beskrivelse:
Invitation til kurbad og koncert i Sofiebadet
 
Har du lyst til en dejlig varm oplevelse i decemberkulden, så har DBSU Region Øst det helt rigtige arrangement til dig. Søndag den 16. December drager vi nemlig til Sofiebadet på Christianshavn, hvor du kan få vinterkulden på afstand i deres skønne kurbad. Når du har fået varmen i kroppen, kan du også få varmet hjertet med en dejlig julekoncert med Gråbrødre Kammerkor.
 
Sofiebadet er en tidligere badeanstalt helt tilbage fra 1909, som nu fungerer som kurbad. Nu til dags kan man fx opleve sauna, dampbad og kolde bade. Vi har booket badet i to timer som et lukket arrangement. Dette betyder, at der ikke er andre gæster, mens vi er der. Vi har badet fra kl. 11.00 - 13.00. I dette tidsrum skal der både klædes om og bades. I den forbindelse vil vi gøre opmærksom på, at der er fælles omklædning for mænd og kvinder. Det er dog muligt at klæde om i egen bruseniche med forhæng, hvis du ønsker det. Ved ankomsten får du udleveret et badeklæde, du skal have på i badet. Derfor behøver du ikke at medbringe badetøj, men du må gerne, hvis du har lyst.
 
Når vi er færdige med at bade kl. 13, er det tid til en lille forfriskning inden koncerten. Vi finder en cafe i området, hvor vi kan få lidt at spise og drikke.
 
Kl. 15.30 går vi tilbage til Sofiebadet, hvor der vil være gjort klar til Gråbrødre Kammerkor. Deres julekoncert begynder kl. 16, og varer indtil ca. kl. 18. Således opvarmet både i krop og sjæl, kan vi tage hjem godt rustede til at modstå Decembers kulde og julestress.
 
Hvis du allerede nu er kommet i humør til velvære, afslapning og julemusik, så skynd dig at melde dig til, da vi kun har 10 pladser til deltagere. Tilmelding kan ske via email til adressen tilmelding@dbsu.dk, via DBSU’s hjemmeside www.dbsu.dk eller via telefon til kontoret på 71 71 02 23. Tilmelding skal ske senest torsdag den 29. November kl. 12.00. Ved tilmelding bedes du oplyse, om du selv finder hen til Sofiebadet, eller om du ønsker at være med i fællestransport til badet. Sofiebadet har adressen Sofiegade 15 a, 1418 Christianshavn
Prisen for dette behagelige arrangement er 100 kr., som dækker kurbad og koncert. Betaling skal ske til Region Østs konto. Dette kan ske på følgende måder:
Via overførsel til regionens konto, som har registreringsnummer 7608 og kontonummer 1721110.
Via MobilePay til 44320.
Uanset hvilken betalingsmåde, du benytter, så husk at skrive dit navn samt kurbad i tekstfeltet.
Husk, at du først er tilmeldt, når du har betalt.
Efter tilmeldingsfristen vil der blive udsendt praktiske oplysninger om mødested og tid for fællestransport, mv.
 
Der vil være seende hjælpere til stede under arrangementet for at vi alle kan få en tryg og dejlig dag. Hvis du har særlige behov, fx behov for tolkebistand, hjælp til personlig pleje, o.l., har du mulighed for at have en personlig hjælper med. Hvis du ønsker dette, skal du ansøge om det hos DBSU’s forretningsudvalg. Dette kan gøres på mailadressen fu@dbsu.dk.
 
Hvis du har spørgsmål vedrørende arrangementet, kan du kontakte os arrangører på følgende numre:
Anja: 60 88 08 31
Susanne: 20 14 46 64
 
Vi glæder os til at se dig til en dag fyldt med velvære og vellyd.
 
Anja og Susanne

Tilmeldingsformular:

Navn:

Email:

Telefon:

Besked:





Tilbage til oversigt