Arrangementer

Region Vest - julefrokost

Dato:
Lørdag d. 1. december 2018 kl. 00:00 til Søndag d. 2. december 2018 kl. 00:00
Sted:
Galten
Pris:
Gratis!
Beskrivelse:
Kære vest!
 
Nu er der ikke længe til jul og det betyder at det er tid til årets julefrokost!

I år bliver den afholdt i et fælleshus i en nærliggende by ved Aarhus ved navn Galten. Det bliver fra lørdag D. 1/12 til søndag D. 2/12. Vi starter julefrokosten kl 11.00. Der vil være fælles opsamling for de, som benytter fællestransport. Mødestedet er ved billetinformationen overfor spor 3 og 4 på Aarhus Banegård.  Derefter tager vi sammen bus 113 til Galten. 

Lokalet som vi fester og hygger i, vil senere hen blive brugt til sovesal. Ønsker du ikke at overnatte, men bor et stykke væk, har du mulighed for at blive fulgt til banegården af en hjælper. Skriv venligst til en af arrangørerne, så vi kan få aftalt nærmere, til jer der vælger at overnatte, skal i selv have sovepose, liggeunderlag m.m. 
Af aktivitet har vi fest og hygge på programmet, men ønsker du at være med til pakkespil, bedes du selv medbringe et par pakker. Der vil også være mulighed for at lave konfekt, til de der er interesseret og spise æbleskiver. Alle aktiviteterne er frivillige.

Det koster 0 kr. at deltage til dette arrangement. Du skal selv medbringe eget forbrug af alkohol. Vi giver snaps og sodavand.

OBS!!! Vær opmærksom på at hvis du er under 18 år, skal dine forældre enten give dig en skriftlig tilladelse til at må indtage alkohol under arrangementet. Der er max plads til 35 deltagere på dette arrangement. Sidste tilmelding er d. 20. November.

Vi glæder os til at se jer.

Christina, Annette og Anna Josephine

Tilmeldingsformular:

Navn:

Email:

Telefon:

Besked:

Tilbage til oversigt