Arrangementer

Landsarrangement - Aktiv Familieweekend

Dato:
2018-05-04 00:00:00
Sted:
Beskrivelse:
Invitation til Aktiv Familieweekend
Kunne du godt tænke dig en sjov weekend i selskab med andre blinde og svagtsynede i forskellige aldre? Vil du gerne tilbringe nogen hyggelige dage med familie og/eller venner? Har du lyst til at prøve spændende aktiviteter som orienteringsløb, judo og showdown?    
Så læs videre her! 
DBSU inviterer i samarbejde med LFBS vores medlemmer fra 14 år og op til en hyggelig og inspirerende Aktiv Familieweekend. Arrangementet foregår 4. - 6. maj 2018 på det naturskønne Vingsted Hotel og Konferencecenter nær Vejle. Det bliver et par dage fyldt med spændende aktiviteter, hvor man kan få rørt sig eller prøvet nye interesser af i godt selskab med gode venner, familien eller nye bekendtskaber. Der vil dog også være tid til socialt samvær og hygge mellem aktiviteterne.
Weekenden består af et fedt og varieret program, hvor der både vil være indendørs aktiviteter som judo, zumba og showdown samt mulighed for udendørs aktiviteter som naturvandring, orienteringsløb og tur på zipline (meget lang svævebane). Med andre ord er det noget for en hver smag!
Da det er en familieweekend, er man meget velkommen til at komme sammen med sine forældre eller sin familie/børn. Der er dog også mulighed for bare at komme selv, hvis det er det, man foretrækker.
Aktiv Familieweekend er altså en enestående mulighed for samtidig at kunne hygge sig med familien, få snakket med nye eller gamle venner samt få en masse gode oplevelser sammen med blinde og svagtsynede fra forskellige generationer.
Det er gratis for børn og unge under 18 år at deltage. For personer mellem 18 og 24 år koster arrangementet 250 kr. Og for personer over 24 år koster det 500 kr. at deltage. Som DBSU´er kan man efter arrangementet ansøge DBSU´s forretningsudvalg om refundering af transportudgifter. Det sker på mail: fu@dbsu.dk
Ønsker man at få en personlig hjælper med, kan man ansøge DBSU´s forretningsudvalg om dette - igen på mail: fu@dbsu.dk. Det skal ske senest en uge før tilmeldingsfristen. Hjælperen tilmelder man herefter sammen med sig selv.
Der vil være mulighed for at køre med en bus fra Vejle station om fredagen og til Vejle station om søndagen til dem, der ønsker det.
Tilmelding skal ske senest 20. april 2018. Du/I kan tilmelde dig/jer inde på LFBS´ hjemmeside under menupunktet Arrangementer ved Aktiv Familieweekend - ”Alle i bevægelse”. Her kan du også se weekendens program. Tilmeldingen skal indeholde:
  • Dine oplysninger
  • At du er medlem af DBSU
  • Hvilken aldersgruppe du hører til (under 18, 18 - 24 eller over 24)
  • Om du har andre med, og hvilken aldersgruppe disse personer er i
  • Om du/I ønsker, at kører med bussen fra og til Vejle station
NB! Tilmeldingsblanketten er oprindeligt lavet til LFBS´ medlemmer. Skriv jeres informationer de steder i den, som I selv finder mest logisk.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Tine, tlf: 40400319 og Nicklas, tlf: 20135540.
Vi glæder os til at se dig!
Nicklas Panton, Claus Sørensen og Tine Drelsdorf.Tilbage til oversigt