Arrangementer

Region Vest - Just for Girls

Dato:
2018-05-26 00:00:00
Sted:
Beskrivelse:

Just for girls

 
Så er vi klar med Girls Night part 2, som i år finder sted i Viborg, fra lørdag den 26. maj og med overnatning til den 27. Maj.
Lørdag eftermiddag vil de fantastiske piger fra VERO MODA fortælle om, og fremvise os sommerkollektionen.

Vi vil blandt andet få udleveret en goodiebag, og som noget nyt, skal vi igennem en makeover, hvor VERO MODA pigerne vil finde tøj som passer til hver enkelt af os, da vi jo ikke er ens hvad højde og drøjde angår.
I er ikke tvunget til at skulle købe det pågældende tøj, men vi mener, at det kan give inspiration til at vælge noget som man ellers ikke troede man ville vælge.

Der vil være mulighed for at shop-amok, da de tilbyder 20% rabat.

Derudover vil Matas stå til rådighed, med tips og tricks, i forhold til make-up mm. Så hvis du brænder inde med et spørgsmål eller ønske om noget, kan du tage fat på arrangørerne, så vi kan nævne det for dem, netop for at de kan forberede sig på at fremlægge dit spørgsmål eller ønske. Det kunne eksempelvis være en nem øjenskygge at smøre på, en smart mascara, med en kortere pind/børste osv.

Vi vil også sørge for 1 eller 2 frisører, som kan fortælle lidt om stil og trend hvad hårmode angår, og have fif klar til nem håropsætning, så det ikke altid kun ender i den kedelige hestehale.
Når vi har brugt hele vores opsparing, vil vi gå hjem med favnen fuld af tøj, for at spise god mad i de hjemmelige omgivelser, samt hygge med film, chips, snolder og sodavand.
 
Sidst, men ikke mindst, vil der være et mindre oplæg om Forever Living som er produkter med højt indhold af Aloe Vera, og  I vil  minsandten også få udleveret en lille goodiebag med lidt af disse produkter, så glæd jer til en dag fyldt med forkælelse og overraskelser.

Prisen for dette arrangement er kun 175kr, men det handler om at være hurtig, da der kun er et begrænset deltagerantal på 10.
Bank: 7608-17221128
MobilePay: 71006
Tilmeldingsfristen er mandag den 7. maj kl. 12, så send din tilmelding til tilmelding@dbsu.dk, eller ring til Ditte på 71710223, allerede i dag:-)
 
De bedste hilsner fra
Kathrine Leander 61468075 og Stine Banner 20469906 
 

Tilmeldingsformular:

Navn:

Email:

Telefon:

Besked:

Tilbage til oversigt