Arrangementer

Landsdækkende - Sangweekend

Dato:
Fredag d. 3. august 2018 kl. 00:00 til Søndag d. 5. august 2018 kl. 00:00
Sted:
Odense
Pris:
300.00 Kr.
Beskrivelse:


Invitation til DBSU Sangweekend 2018
Nu sker det endelig!


Elsker du at synge, og vil du gerne have en rigtig fed weekend sammen med andre DBSUer, så er dette arrangement lige noget for dig.

DBSU afholder sangweekend fra d. 3. – 5. august 2018. Arrangementet kommer til at foregå på FORA 1748 en aftenskole som ligger blot 10 minutters gang fra Odense Banegård. I løbet af weekenden, skal vi synge i kor,og lære en masse fede sange. For dem, der har lyst til at gå skridtet lidt videre, og lære lidt mere om deres ejen sangstemme, vil der i løbet af weekenden, også være mulighed for at man kan få solosang. Underviserene i weekenden, er Annette Trollegård Jørgensen og Christian Lorenzen. De har bægge to stor erfaring med at have kor, og undervise i solosang.
Ud over undervisningen vil der også være åben scene lørdag aften, hvor du, hvis du har mod på det kan optræde for resten af deltagerne med en sang du har på hjerte. Om søndagen, er det planen at synge koncert for gud og enhver mand som vi kan opdrive. Det glæder vi os super meget til.

På 1748 hvor arrangementet bliver afholdt, er der både bad, toilet og køkken og det er også her deltagerne overnatter.
Du kan godt glæde dig, for det er et fedt sted med masser af god musikalsk energi. Vi har øvelokaler til både soloundervisning og korundervisning.

Det koster blot 300 kr. at deltage i dette fede sangarrangement og hvis du ønsker soloundervisning koster det 200 kr. ekstra.
Du vil som sædvanlig få din transport refunderet, så længe du rejser med billigst muligt transport.
 
Arrangørerne dette år er: Mie Henriksen og Sofie Mongaard

Hvis dette arrangement er noget for dig, skal du tilmelde dig, ved at sende en mail til: kontor@dbsu.dk eller ringe på: 71 71 02 23.

Tilmeldingsfristen er: Fredag d. 20 juli 2018
Husk at du først er endeligt tilmeldt når du har betalt for arrangementet. Skynd dig, da dette arrangement er ret populært. J

På tilmeldingen skal du oplyse: navn, alder, telefon og mail, og om du er blind eler svagtsygnet. Du skal også skrive om du ønsker soloundervisning. Hvis du ønsker solo, skal du skrive, om der er en bestemt sang du gerne vil synge, eller noget særligt du gerne vil arbejde med i soloundervisningen.

Hvis du har nogen spørgsmål til arrangementet, kan du ringe til arrangør: Mie Henriksen 28 71 47 72  og du er også velkommen til at kontakte os på facebook.
 
Du kan også sende en mail til: musik@dbsu.dk

Og hvis du er nysgerrig på hvad det præcis er vi laver, så kig med her:
https://www.youtube.com/watch?v=4e83gf8bg70

Vi glæder os meget til at synge sammen med dig.
De bedste hilsner Mie og Sofie

 

Tilmeldingsformular:

Navn:

Email:

Telefon:

Besked:

Tilbage til oversigt