Arrangementer

Region Øst - Generalforsamling 2018

Dato:
2018-02-10 13:00:00
Sted:
Valby Kulturhus
Beskrivelse:
Invitation til generalforsamling og spillehygge i Øst, lørdag den 10. februar 2018 klokken 13:00
 
Efter flere forsinkelser kan vi langt om længe invitere til årets generalforsamling i Øst, og vi har som vanligt en dagsorden at følge. Den kan du se i de praktiske oplysninger, der udsendes sammen med regnskab, årsberetning og indkomne forslag 1 uge før. I år skal vi have valgt en ny formand og kassere, samt mindst ét bestyrelsesmedlem, og det skulle vi jo nok at få på plads, vi har jo en masse friske medlemmer derude. Du har også mulighed for at stille op som suppleant. Er du selv interesseret, eller kender du lige det oplagte valg? Stil op, eller prik lidt til vedkommende.


Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, indsendes til formanden, Danni, på gf@dannilundgren.dk senest 3 uger inden generalforsamlingens afholdelse.
 
I år holder vi generalforsamlingen i Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4-8, 2500 Valby - lokale 1, 3. sal og efter den seriøse afdeling byder vi op til hyggelig snak og spil, samt lidt at spise. Har du et spil du kunne have lyst til at spille, så tag det endelig med.
 
Deltagelse i generalforsamlingen samt den efterfølgende spillehygge og spisning er gratis, så kom frisk, og husk også at du kan få refunderet udgiften til transport. Tilmeldingsfristen er 1. februar 2018.
 
Vores hjælpere samler alle, der kommer med toget, op på Valby station kl. 12:30, og har du behov for hjælp til af- eller påstigning samt togskift opfordrer vi til at benytte DSB Handicapservice. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Danni på tlf. 31443455, eller via mail til gf@dannilundgren.dk.
 
Har du brug for en personlig hjælper, skal du søge forretningsudvalget om dette på fu@dbsu.dk. Hvis ansøgningen godkendes, tilmelder du den personlige hjælper samtidig med din egen tilmelding. I tilmeldingen skal oplyses den personlige hjælpers navn og kontaktoplysninger og forretningsudvalgets godkendelse vedhæftes. Bemærk at de normale til- og frameldingsfrister også gælder, når du vil have en personlig hjælper med, så send ansøgningen i god tid, så forretningsudvalget kan nå at behandle den. Dvs. mindst 1 uge før tilmeldingsfristen.
 
Vi glæder os meget til at se dig.
 
Med opfordrende og venlige hilsner
 
Bestyrelsen, Region Øst.
 
 

Tilmeldingsformular:

Navn:

Email:

Telefon:

Besked:

Tilbage til oversigt