Arrangementer

Landsarrangement - Miniefterårsferie

Dato:
2017-10-14 00:00:00
Sted:
Stausgård, Refsnæs
Beskrivelse:

Hej til alle børn og unge i DBSU mellem 10 og 16 år.
 
Nu nærmer tiden sig for den årlige miniefterårsferie, der i år foregår fra lørdag den 14. oktober til tirsdag den 17. oktober.
Den bliver, ligeledes som de foregående år holdt på Synscenter Refsnæs, hvor vi har lejet Stausgård.
Temaet for i år er Harry Potter med bl.a. Quidditch og mange andre tryllebindende og sjove aktiviteter, og der vil også være mulighed for at benytte svømmehallen og gymnastiksalen. Husk derfor badetøj og tøj du kan bevæge dig i.
Der vil ligeledes være allehelgensfest mandag aften med en god gang spøg og skæmt og hvad der ellers hører sig til. Derfor vil vi opfordre til at tage noget pænt tøj med.
Der vil på nærmere fastsatte tidspunkter være slikbod til rimelige priser.
 
Så hvis lige præcis du synes at dette er noget for dig så skynd dig at få dig tilmeldt. Tilmeldingsfristen i år er den 1. oktober og tilmelding kan ske ved at ringe til vores kontor på tlf.: 71 71 02 23, eller ved at skrive en mail til tilmelding@dbsu.dk. Tilmelding kan ligeledes ske via hjemmesiden dbsu.dk. Ved tilmeldingen bedes du blandt andet oplyse om du tager medicin, om du har særlige kosthensyn, og hvem du ønsker at dele værelse med og om du ønsker at deltage i fællestransporten, der går fra Københavns Hovedbanegård og Aarhus Hovedbanegård. Nærmere info vedr. rejsetider og program kommer i starten af oktober.
Det koster 400 kr. at deltage og pengene skal være på DBSU's konto senest ved tilmeldingsfristens ophør.
Reg. nr: 7650
Kontonr: 2149768
Hvis du eller dine forældre har spørgsmål er I velkomne til at kontakte os på mini@dbsu.dk eller Christina på 61283935.
Vi gør opmærksom på, at du har mulighed for at tage en personlig hjælper med, hvis du fx har behov for hjælp til personlig pleje, at tage medicin under arrangementet, har brug for tegnsprogstolk eller andet, som de hjælpere, der er til stede under arrangementet, ikke kan hjælpe med. Hvis du ønsker at have en personlig hjælper med, så kontakt DBSU’s forretningsudvalg for nærmere information, samt for at indgive ansøgning om tilladelse til dette. Forretningsudvalget kan kontaktes på mailadressen
fu@dbsu.dk
Hvis din ansøgning imødekommes, skal du tilmelde din hjælper til arrangementet.
 
Vi håber at se rigtig mange af jer til dette fantastiske arrangement.
 
De gladeste hilsner
 
Mads Liisberg
Marc Gregersen
Christina Munkesø
Danni Lundgren
Sofie Christensen
 
 

Tilmeldingsformular:

Navn:

Email:

Telefon:

Besked:

Tilbage til oversigt