Arrangementer

Region Øst - Motorcykelarrangement

Dato:
2017-08-19 14:00:00
Sted:
Kastrup
Beskrivelse:

Invitation til motorcykelarrangement med DBSU Region Øst

 
Så er sommeren godt i gang, og i sommervejret er motorcyklerne kommet ud på de danske veje. DBSU Region Øst vil i samarbejde med motorcykelklubben Temp Riders gerne invitere alle friske medlemmer af regionen på en eftermiddag med masser af mulighed for at se og prøve at køre motorcykel.
 
I år foregår arrangementet lørdag den 19. august fra ca. kl. 14.00 – 18.00 i Temp Riders’ klub, som har adressen
Kirstinehøj 18 2770 Kastrup
 
Arrangementet starter kl. 14 med ankomst i klubbens lokaler. Herefter vil motorcykler og udstyr blive vist frem, og så er der mulighed for at komme ud at køre en eller flere ture i området.
 
Ca. kl. 16.30 vil der blive tændt op i grillen og serveret aftensmad.
 
Da det kan være køligt, når man kører motorcykel, og da det danske sommervejr ikke altid er forudsigeligt, anbefaler vi, at du tager noget tøj på, der er vind- og regntæt. Vi anbefaler også, at du tager noget tøj på, der ikke er alt for flagrende især ved benene, så du ikke kommer til at komme i klemme i motorcyklens hjul. Dvs., at fx kjole, nederdel eller bukser med meget vige bukseben ikke er velegnede.
 
Der vil være mulighed for fællestransport i forbindelse med arrangementet. Da der er flere måder at komme til klublokalerne på, vil en mere præcis rejseplan blive udsendt senere.
 
Dette arrangement er et familiearrangement. Det betyder, at du kan tage dine forældre og/eller søskende med, også selv om de ikke er medlemmer af foreningen. Der skal altså betales deltagerbetaling for dig selv og hvert familiemedlem, men ikke medlemskontingent for familiemedlemmerne.
 
Tilmelding skal ske til DBSU på mail
tilmelding@dbsu.dk
eller telefon
38 19 02 23
Eller via DBSU’s hjemmeside www.dbsu.dk
Senest fredag den 11. august kl. 12.00. Ved tilmeldingen bedes du oplyse, om du selv finder hen til klubben, eller ønsker at være med i en fælles opsamling. Du bedes også oplyse, om du tager et eller flere familiemedlemmer med, samt deres navne.
Vi gør opmærksom på, at du har mulighed for at tage en personlig hjælper med, hvis du fx har behov for hjælp til personlig pleje, at tage medicin under arrangementet, har brug for tegnsprogstolk eller andet, som de hjælpere, der er til stede under arrangementet, ikke kan hjælpe med. Hvis du ønsker at have en personlig hjælper med, så kontakt DBSU’s forretningsudvalg for nærmere information, samt for at indgive ansøgning om tilladelse til dette. Forretningsudvalget kan kontaktes på mailadressen
fu@dbsu.dk
Hvis din ansøgning imødekommes, skal du tilmelde din hjælper til arrangementet.
 
Deltagerbetaling til dette arrangement er 125 kr. Betalingen skal ske til DBSU’s konto på
Reg.nr. 7650
Kontonr. 2149768
 
Har du spørgsmål vedrørende arrangementet, er du velkommen til at kontakte arrangørne, enten
Susanne Pedersen på telefon
20 14 46 64
Pr. sms eller ved at ringe.
Du kan også kontakte Anja Støvring på telefon
60 88 08 31
På sms eller ved at ringe.
 
Vi glæder os til at se dig til et spændende arrangement med fart, hygge og forhåbentlig godt vejr.
 
Anja Støvring, Susanne Pedersen og Temp Riders
 

Tilmeldingsformular:

Navn:

Email:

Telefon:

Besked:

Tilbage til oversigt