Arrangementer

Region Vest - Cirkus Summarum

Dato:
2017-07-22 13:00:00
Sted:
Beskrivelse:
Invitation til Cirkus Summarum i Region Vest!
 
Invitation til Cirkus Summarum i Region Vest!
OBS: Sidste frist for tilmelding er på søndag den 2. april. 
Er du vild med cirkus og alle de sjove figurer fra DR’s Ramasjang, så er dette arrangement lige noget for dig!

Cirkus Summarum optræder på Tangkrogen i Aarhus lørdag den 22. Juli. Det kommer til at foregå sådan, at vi mødes der klokken 13.00, hvor man kan hygge sig med de mange gratis aktiviteter på cirkuspladsen, indtil forestillingen begynder klokken 15.00. På cirkuspladsen er der blandt andet karruseller, hoppeborge, gynger, senge til at hoppe i, lysekroner man må svinge sig i og en masse andre sjove og finurlige overraskelser.
Forestillingen varer 2x45 minutter. Vi har sørget for, at de synshandicappede børn kan sidde allerforrest, så de får det bedste udsyn, og deres familier kan sidde lige bagved dem, altså også rigtig gode pladser til dem!
Efter forestillingen vil DBSU gerne invitere jer på restaurant, hvor vi betaler maden (buffet), drikkevarer er for egen regning.

I kan læse alt om cirkusset her: http://cirkussummarum.dk.
Prisen for at deltage i alt dette er kun 300 kr. Pr. Voksen og 150 kr. Pr. Barn under 18 år. Medbringer I ledsagerkort, kan barnet tage en voksen med til halv pris, dvs. 150 kr. Prisen dækker transport, billetter til cirkusforestillingen, aktiviteterne på cirkuspladsen samt aftensmad. Aldersgrænsen er 2 år.

Da vi helt ekstraordinært har fået lov til at reservere pladser inden billetsalget er startet er tilmeldingsfristen allerede den 2. April 2017, da det officielle billetsalg starter umiddelbart efter og billetterne plejer at blive revet væk. Din tilmelding er først gældende, når du har overført deltagerbetalingen på Reg: 7650 og Konto: 2149768.

Der vil være mulighed for fællestransport til og fra Aarhus station for dem der har behov for dette.
Så skynd jer at melde jer til, så I kan få en oplevelse udover det sædvanlige helt tæt på! Dette skal foregå enten ved at ringe til 38190223, sende en mail til tilmelding@dbsu.dk eller via DBSU’s hjemmeside.
Har I nogen spørgsmål, er I velkommen til at kontakte Anna Agermose Kristiansen på 30222942.
 


 

Tilmeldingsformular:

Navn:

Email:

Telefon:

Besked:

Tilbage til oversigt