Arrangementer

Nordisk Lejr

Dato:
2017-07-15 00:00:00
Sted:
Fyn
Beskrivelse:
Den. 15. - 22. juli er tiden inde til at byde jer hjerteligt velkommen til dette års Nordiske Ungdomslejr, som bliver afholdt Danmark 2017. Dette års tema er ”til lands, til vands og i luften / the three element”
I ugens løb vil du få en unik mulighed for at stifte bekendtskab med de danske traditioner, samt møde nye og gamle venner fra de fem nordiske lande. Samtidig vil denne uge give dig mulighed for at udfordre dine personlige grænser af og udvikle dine samarbejdsevner. Programmet for ugen byder bl.a. på sejlads, klatring, madlavning og musik
Vi vil opleve natur og byer rundt på Fyn der i blandt byen hvor H. C. Andersens fødeby. Der hvor vi skal overnatte og have base er ved Skovgården i Middelfart.
Informationerne på lejren vil blive formidlet ud på nordisk og på engelsk.
Som altid kan hvert land deltage med op til 5 deltagerer samt en hjælper (dog er der plads til 8 deltagere fra Danmark). Aldersgrænsen for deltagere er mellem 16 og 36 år. Medlemmer af dbsu, som ønsker at deltage, skal som altid tilmelde sig til kontoret senest d. 31. marts, enten på mail:
tilmelding@dbsu.dk
tlf: 38190223 eller på hjemmesiden.
Deltagerbetalingen er på 2200 kr., og det inkluderer kost og logi, aktiviteter samt transport.
Der er mulighed for at søge om personlige hjælpere, hvis man har særlige behov. Der skal rettes henvendelse til arrangørerne, hvis man ønsker dette.
 
Er der spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte arrangørerne på mail:nordiskcamp@dbsu.dk
 
Vi glæder os til at se jer til en uge med masser af sjov, hygge og udfordring.
 
Mange hilsner arrangørerne:
Kim Sørensen, Marlene Jørgensen og Cathrine Honore

Tilmeldingsformular:

Navn:

Email:

Telefon:

Besked:

Tilbage til oversigt