Arrangementer

Aktiviteter= Ledig
= Arrangement

Landsarrangement - Miniefterårsferie

- Lørdag d. 13. oktober 2018 kl. 00:00
Mini-efterårsferien foregår igen i år på synscenter Refsnæs ved Stausgård, fra lørdag den 13. Oktober til og med Tirsdag den 16. Oktober. 

Region Øst - Rundtur på Nordisk Film

- Tirsdag d. 23. oktober 2018 kl. 17:30
DBSU region øst invitere nemlig både DBSU’s medlemmer og forældre med børn fra LFBS til at deltage i en guidet rundtur på nordisk film. Vi skal have en rundvisning med fokus på den særlige Olsen-banden udstilling som nordisk film holder i år. De afholder den på grund af at det i år er 50 år siden at Olsen-banden for første gang lavede deres første kup. 
 

Landsarrangement - Lalandia

- Torsdag d. 8. november 2018 kl. 00:00
Måske var du med sidste år, måske har du hørt rygtet om at det var alletiders arrangement. Måske vil du gøre alt for at nå at få en plads på dette års Lalandiatur!
Igen i år invitere DBSU og Forældreforeningen vores medlemmer til en miniferie i Lalandia.
Turen er for hele familien og for unge medlemmer af DBSU, hvor vi kan møde hinanden og komme hinanden ved. Udover det skal vi selvfølgelig prøve alle Lalandias aktiviteter, bade, lege, have konkurrencer, lave mad sammen, hygge osv.

Landsarrangement - konference for studerende

- Lørdag d. 17. november 2018 kl. 00:00
Er du studerende på en ungdoms eller videregående uddannelse, eller er du færdiguddannet, og ved ikke helt hvordan man får det bedste afsæt, når man skal ud på arbejdsmarkedet. Så er dette arrangement måske noget for dig.